Slaatjesactie

Ieder jaar, op de vrijdag en zaterdag vóór Moederdag, organiseert Crescendo haar alom bekende slaatjesactie. De rundvlees- en waldorfsalades van Crescendo zijn inmiddels een begrip in Hengelo.

Beide salades zijn verkrijgbaar als één- of vijfpersoons salade. Ze worden vers en op bestelling gemaakt. Met de keuze tussen een rundvlees- of een vegetarische waldorfsalade is er voor velen wat wils.

Vers gemaakt

Leden van Crescendo verzorgen vlak tevoren de bereiding van de grote en kleine salades. De salades worden feestelijk opgemaakt met passende garnituur. De kleine slaatjes (vlees- of waldorfsalade) kosten 5 euro per stuk, en 3 slaatjes voor 14 euro. De grote salades, prachtig opgemaakt op een grote schaal en geschikt voor zo’n 5 personen, kosten 25,- euro per stuk.

Bestellen

De slaatjes worden uitsluitend op bestelling gemaakt, dus bestel op tijd! Let op: uw bestelling is pas definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen! Bestellen kan ook via de huis-aan-huis verspreidde flyer die u vervolgens, incl. contant gepast geld, in de brievenbus deponeert van De Heurne 8.

Afhalen of bezorgen

Geef bij uw bestelling aan of u de slaatjes thuisbezorgd wilt krijgen of er de voorkeur aan geeft om deze zelf op te halen. Afhalen is mogelijk bij Ons Huis, Beukenlaan 30 in Hengelo, op vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur of zaterdag van 9:30 -11:00 uur. De bezorging vindt ook plaats op deze momenten en is alleen mogelijk binnen de voormalige gemeente Hengelo. De actie vind plaats in samenwerking met Romeijnders Catering & Events, gevestigd in Ons Huis.

Bij elke 3 kleine slaatjes krijg je € 1,00 korting

grote-rundvleessalade
€ 25.00 per stuk
Grote rundvleessalade (5 pers)
waldorf
€ 25.00 per stuk
Grote waldorfsalade (5 pers)
Kleine-rundvleessalade
€ 5.00 per stuk
Kleine rundvleessalade
DSC_0503
€ 5.00 per stuk
Kleine waldorfsalade