Sponsorclicks – Sponsor Crescendo zonder dat het jou iets kost!

Je bestelt vast wel eens iets online bij bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com, de Hema, Mediamarkt of Plus. Of misschien boek je wel eens een reis of uitje via bijvoorbeeld Expedia of Corendon? Vanaf nu kun je er voor zorgen dat die bedrijven op basis van jouw aankoop Crescendo sponsoren! Heel veel webwinkels doen hier aan mee. Zodra jij via SponsorKliks iets bij hun koopt keren zij een bepaald percentage daarvan uit aan Crescendo. Het bestellen gaat supersimpel en nogmaals, het kost je niets extra!

Doe je mee?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Crescendo. Die vind je hier, en op de SponsorKliks knop op de homepage van Crescendo. Op de SponsorKliks pagina zie je vervolgens welke winkels allemaal meedoen. Klik op de winkel van je keuze, en shop gewoon zoals je gewend bent – op de site van de betreffende winkel , dus met alle prijzen en aanbiedingen die daar bij horen. Alleen het feit dat je via de Sponsorkliks pagina naar de webwinkel bent gegaan, maakt het sponsorverschil. Want in dat geval keert de betreffende webwinkel een commissie uit aan Sponsorkliks. Sponsorkliks zal daavan 75% overmaken aan Crescendo.

Prettig om te weten: je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Crescendo weet wie er iets besteld heeft; je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Crescendo is bedoeld. Dat weten ze omdat je via de Sponsorklik-knop op de Crescendo pagina naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Club onbekend niets op.

Verder goed om te weten:    

  • In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Er is ook een Sponsorkliks app. Let even op als je die gebruikt. Wanneer je eerder al een app van de betreffende winkel had gedownload zul je namelijk automatisch daar naar toe worden doorgelinkt. Maar via die weg krijgen Sponsorkliks/Crescendo geen commissie. De commissie wordt alleen uitbetaald via de webshop de winkel, of binnen de Sponsorkliks app.